Hvem er vi på Kennel Motivity

Vi på Kennel Motivity er Tone og Ronny Bekkevold. Vi holder til på et landelig sted i Vestfold, nærmere bestemt Undrumsdal. Det 10 minutter fra Horten og Revetal, og 15 minutter fra Tønsberg. Det er 30 minutter til Drammen og 50 minutter til Oslo. Så vi bor landelig til men alikevel veldig sentralt. Vi er en familie på 6 personer, hvor de 2 eldste barna har flyttet ut for lengst, og de 2 yngste er ungdom på vei ut også.

Vi har god erfaring med rasen, og erfaring fra verv i lokal spaniel klubb og fra Norsk Spaniels Hovedstyre. Vi har samarbeidspartnere i både inn og utland.

 

Vi driver oppdrett av rasen, Amerikansk Cocker Spaniel og har gjort det siden 2002. Vi er godkjente oppdretter gjennom Norsk Spaniel Klubb. Vårt mål er alltid å fremme rasen og vidreføre  sunne og friske linjer av rasen. Vi har 2-3 valpe kull hvert år som oppdrettere. Vi har 25 valpekull bak oss på denne rasen.

Våre hunder vokser opp i landelige omgivelser med skog kun få metere fra huset. Vi vil alltid være av størrelse på 8-12 hunder i kennelen vår. Dette er antallet for å kunne drive fornuftig og forsvarlig. Vi har et tett forhold til våre valpekjøpere. Flere av disse kommer jevnlig innom for klipp, og andre for en liten hils. Og vårt mål er å alltid stille opp for våre valpekjøpere.

Våre hunder blir også stilt ut på utstillinger/konkurranse. Vi kjemper alltid høyt oppe på raselistene for eksteriør hvert år.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, se siden for kontakt.

Ønsker du en amerikaner valp, følg siden vår med planlagte valpekull.